De Boshoek




https://www.deboshoek.nl/

Heerlijk op vakantie in Nederland? Dat kan! Recreatiepark De Boshoek is een veelzijdig vakantiepark in het dorp Voorthuizen. Ons kindvriendelijke park is centraal gelegen waardoor u tijdens uw vakantie in Nederland de omgeving van de Veluwe optimaal kunt verkennen. Wij helpen u graag te genieten van ons prachtige park midden in de natuur. Voor zowel een actief weekendje weg of een heerlijke uitrustvakantie is vakantiepark De Boshoek in Voorthuizen op de Veluwe de ideale bestemming. Op vakantie gaan in Nederland kent vele voordelen, maar bij ons bent u verzekerd van een onvergetelijke ervaring!

Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe is een vakantiepark voor jong en oud. Onze faciliteiten zijn zeer kindvriendelijk en we hebben legio mogelijkheden voor vertier! Denk aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties een animatieteam aanwezig op ons vakantiepark op de Veluwe. Op vakantie in Nederland kan betekenen dat het helaas weleens slecht weer is. Geen probleem: u kunt zich prima vermaken in het overdekte zwembad of in de sfeervolle bowlinggrot.

Liever met zijn tweetjes? Dan kunt u verblijven in een van onze luxe hotelkamers. Of met het gezin bijkomen van de dagelijkse beslommeringen? Ook dat is mogelijk bij Recreatiepark De Boshoek. U kunt kiezen uit een luxe bungalow, een ruime kampeerplek of een comfortabele hotelkamer. Ons vakantiepark is werkelijk van alle gemakken voorzien. U kunt ook met de hele familie of uw vriendengroep uw vakantie in Nederland op de Veluwe doorbrengen. Wij bieden namelijk groepsaccommodaties tot wel 20 personen!

Bekijk nu de prijzen en beschikbaarheid op deboshoek.nl

No comments:

Powered by Blogger.