Goedkope camping Ardennen



https://www.campingspador.be/goedkope-camping-ardennen
Op zoek naar een goedkope camping in de Ardennen? Camping Spa d'Or is een goedkope camping gelegen in de prachtige omgeving van de Ardennen. Verblijf middenin de natuur op de ruime kampeerplaatsen met eigen tent, caravan of camper of huur een vakantiehuisje, zoals een chalet of stacaravan. Beleef een leuke en goedkope vakantie in de Ardennen.

Kom goedkoop kamperen in België op Camping Spa d'Or. Je hebt de keuze uit een trekkersplaats of een kampeerplaats. Zowel de trekkersplaatsen als de kampeerplaatsen zijn ruim opgezet. De trekkersplaatsen zijn 80m2 en zijn geschikt om te kamperen met kleine tent. Op de kampeerplaatsenkun je kamperen met eigen tent, caravan of camper. De kampeerplaatsen zijn wat ruimer opgezet en zijn 100m2. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van water en sanitaire voorzieningen. Tijdens je verblijf kun je onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten zoals het openlucht zwembad en de sportvelden. Honden zijn toegestaan, dus neem je trouwe viervoeter mee en geniet samen van een goedkope vakantie in de Ardennen! Kampeer al vanaf €16,50 op Camping Spa d'Or.

Op Camping Spa d'Or kun je goedkoop overnachten in de Ardennen, voor een heerlijk weekendje weg of lange vakantie met het gezin, familie of vrienden en eventueel met hond. Wanneer je niet over eigen kampeermiddelen beschikt of iets meer luxe wilt, is een vakantiehuis middenin de natuur een ideale oplossing. Huur een sfeervolle chalet geschikt voor 4 of 6 personen. De chalets zijn voorzien van een terras zodat je bij mooi weer ook heerlijk buiten kunt zitten en kunt genieten van het uitzicht.

Voor prijzen en beschikbaarheid ga je naar campingspador.be

No comments:

Powered by Blogger.