Vakantiepark met hond



https://www.deboshoek.nl/vakantiepark-met-hond

Wilt u graag op vakantie met het hele gezin of de hele familie? Dan mag de hond natuurlijk niet ontbreken. Tijdens uw vakantie op ons huisdiervriendelijke vakantiepark mag uw trouwe viervoeter gewoon mee. De Boshoek biedt diverse accommodaties en zelfs hotelkamers waar uw huisdier allemaal welkom is. Geniet samen met uw huisdier van een onvergetelijke vakantie op de Veluwe. Uw vakantie wordt helemaal compleet gemaakt door de vele parkfaciliteiten. Neem een verfrissende duik in het grote buitenzwembad en geniet daarna van het zonnetje op de ruime ligweide. Bij wat minder weer kunt u terecht in ons binnenzwembad, waar u uiteraard ook veel waterpret beleeft.

Een vakantiepark op de Veluwe met uw hond is altijd een goed idee; een vakantie met uw huisdier bij Recreatiepark de Boshoek is helemaal een aanrader! Honden hebben op ons vakantiepark alle ruimte. Echter zijn er wel een paar kleine huisregels. Zo mag u uw huisdier niet op het terrein van De Boshoek uitlaten, maar de prachtige Veluwe biedt tal van mogelijkheden voor prachtige wandelingen met uw viervoeter. Zorgt u er ook voor dat uw hond op het park aangelijnd is? Zo kunnen alle bezoekers, ook degene zonder huisdier, optimaal genieten van hun vakantie. Een vakantiepark met de hond in Nederland bezorgt zowel de hond als het baasje een heerlijke vakantie.

Vanaf ons huisdiervriendelijke vakantiepark op de Veluwe loopt u zo met uw hond de prachtige bossen in. Wat is er nu fijner dan samen de natuur in trekken, lange wandelingen te maken en een frisse neus te halen? Het prachtige natuurgebied van de Veluwe leent zich hier uitstekend voor. Er zijn zelfs gebieden waar uw viervoeter los mag lopen, zodat hij of zij lekker kan spelen en ravotten.

Kijk voor prijzen en beschikbaarheid op deboshoek.nl

No comments:

Powered by Blogger.