Vakantiehuis Hardenberg


https://www.rheezerwold.nl/vakantiehuis-hardenberg

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Hardenberg? Dan is Vakantiepark 't Rheezerwold hiervoor de ideale uitvalsbasis. Ons vakantiepark in Overijssel biedt comfortabele vakantiehuizen geschikt voor 2 tot 6 personen. Er is ook een groepsaccommodatie beschikbaar voor een groep van maximaal 10 personen. Uw vakantiehuis in Hardenberg is van alle gemakken voorzien. U hoeft alleen maar uw koffer in te pakken en uw vakantie in Hardenberg kan gelijk beginnen. Benieuwd naar wat ons park te bieden heeft? U en uw gezelschap vervelen zich geen moment dankzij het binnen- en buitenzwembad, de sportvelden en (interactieve) speeltoestellen, kinder-en jeugdanimatie. Een huisje huren in Hardenberg was nog nooit zo leuk!

De vakantiehuizen zijn geschikt voor kleine en grote groepen en bestaan uit verschillende types. Kiest u voor een chalet, stacaravan, trekkershut, kampeerbungalow of voor ons kasteel? Waar uw keuze ook op valt, u geniet gegarandeerd van een ontspannen vakantie bij Vakantiepark 't Rheezerwold.

Onze vakantiehuizen in Hardenberg zijn modern en sfeervol ingericht en beschikken over een praktisch ingerichte woonkamer met tv en blu-ray speler, een compleet ingerichte keuken met vaatwasser, combimagnetron en Senseo koffieapparaat, slaapkamers met comfortabele bedden, een badkamer met douche en toilet, gratis WiFi en een parkeerplaats voor uw auto. Alle vakantiehuizen hebben daarnaast een veranda of terras, waar u heerlijk kunt vertoeven met mooi weer.

Benieuwd naar de prijzen? Ga naar www.rheezerwold.nl.

No comments:

Powered by Blogger.