SURVIVAL IN DE ARDENNEN



https://www.campingspador.be/survival-ardennen

Op zoek naar survival in de Ardennen? Dan ben je bij Camping Spa d'Or aan het juiste adres. De Ardennen leent zich uitstekend voor outdoor activiteiten en is daardoor zeer geschikt voor actievelingen. Je kunt er onder andere mountainbiken, klimmen en abseilen, kajakken, quadrijden en zelfs skiƫn. Beleef een heerlijke en actieve vakantie Ardennen en combineer jouw survival weekend Ardennen met een verblijf op Camping Spa d'Or.

KAMPEREN IN DE ARDENNEN
Tijdens je survivaltocht kun je heerlijk kamperen in de Ardennen op Camping Spa d'Or. Je kunt terecht op de trekkersplaatsen of de kampeerplaatsen. Zowel de trekkersplaatsen als de kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en hebben een oppervlakte van minimaal 70-80m2 en 100m2. Kampeer met een kleine tent op de trekkersplaatsen of kampeer met eigen tent, caravan of camper op de kampeerplaatsen. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van stroom en watertappunten op 15-20 meter lopen. Er is Wifi aanwezig en huisdieren zijn toegestaan, dus kom kamperen in de Ardennen met je hond! Maak eindeloos gebruik van de faciliteiten op de camping, zoals het verwarmd buitenzwembad met apart kinderbadje. Leef je uit op de sportvelden, zoals het voetbalveld, beachvolleybalveld en paintbalveld.

Geen beschikking over eigen kampeermiddelen, maar wil je wel graag in de Ardennen kamperen? Bekijk dan ons aanbod trekkershutten en luxe stacaravans voor 4 tot 6 personen. Ideaal wanneer je iets meer luxe wilt tijdens je vakantie in de natuur. Heerlijk kamperen op Camping Spa d'Or tijdens je survival weekend of actieve vakantie Ardennen met z'n tweetjes, gezin, familie of vrienden.

No comments:

Powered by Blogger.