Luxe groepsaccommodatie Zeeland




https://www.waterrijkoesterdam.nl/luxe-groepsaccommodatie-zeeland

Organiseert u het eerstvolgende familieweekend? Of staat uw vrienden- of vriendinnenweekend binnenkort op de planning? Een super de luxe groepsaccommodatie in Zeeland garandeert u een ontspannen en heerlijk weekendje weg. Bij Resort Waterrijk Oesterdam, een luxe resort in Tholen vindt u luxe groepsaccommodaties. Het resort ligt direct aan het water van het Zoommeer, waardoor er watersportmogelijkheden ten overvloede zijn. Ziet u uzelf en uw gezelschap al zeilen, duiken, zwemmen of vissen tijdens jullie verblijf in een luxe groepsaccommodatie in Zeeland? Na een actieve dag op het water kunt u optimaal ontspannen in uw grote en luxe vakantiehuis met uitzicht op de Zeeuwse wateren. Voor een weekendje weg of langere vakantie boordevol water, natuur, luxe én plezier is een groepsaccommodatie in Zeeland bij Resort Waterrijk Oesterdam perfect!

De luxe groepsaccommodaties bieden plaats aan 8 tot 16 personen en zijn zeer modern ingericht met een ruime woonkamer met zithoek en televisie, een open keuken met vaatwasser, luxe slaapkamers met heerlijke boxspringbedden en een badkamer en apart toilet. Buiten geniet u van een wijntje in een ruime tuin met terras. Sommige woningen hebben zelfs een privé aanlegsteiger. De 10-persoons groepsaccommodatie beschikt over twee parkeerplaatsen voor uw auto, het 12-persoons vakantiehuis over drie.

Wanneer u een groepsaccommodatie met nóg meer luxe zoekt, kiest u voor de wellness variant. De combinatie van luxe wellnessfaciliteiten en de prachtige Zeeuwse omgeving maakt uw vakantie compleet! Ontspan helemaal in uw eigen sauna, geniet van een heerlijk bruisbad of kleur heerlijk bij onder uw sunshower; dat is pas echt genieten!

Wilt u graag meer informatie? Ga dan naar www.waterrijkoesterdam.nl


No comments:

Powered by Blogger.