Chalet huren Veluwe

 


https://www.ackersate.nl/chalet-huren-veluwe

Kijk je ook zo uit naar een ontspannen vakantie in de natuur? Waarom dan geen chalet huren op de Veluwe? Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen is een 5-sterren camping en vakantiepark met mooie chalets en bungalows waar je van een heerlijke vakantie in de natuur geniet. Ons groene park biedt een ruim aanbod chalets te huur aan voor 2, 4 of 6 personen, perfect voor een vakantie met z’n tweetjes of het hele gezin. Je hebt geen omkijken naar de kinderen. Zij vermaken zich namelijk opperbest met de vele leeftijdsgenootjes in de zwembaden, op de sportvelden, in de speeltuinen of tijdens activiteiten van het animatieteam. Zo hebben ouders ook alle rust en ruimte om van hun vakantie te genieten.

Op Vakantiepark Ackersate staan diverse chalets te huur. Met de Veluwe als achtertuin is ons park een heerlijke plek om je batterij weer op te laden. Zin een romantisch midweekje of weekendje weg met je partner? Dan is het HotelChalet, een gezellig studio-appartementje, een ontzettend leuk verblijf. Wie iets meer ruimte wil, heeft keuze uit verschillende 4 en 6-persoons chalets met een sfeervolle inrichting, comfortabele bedden en een complete keuken. Geniet van het buitenleven op het ruime terras, de perfecte plek om je dag te beginnen of af te sluiten in het Veluwse zonnetje.

De parkfaciliteiten, zoals het binnen- en buitenzwembad en de outdoor trampolinepark, en de veelzijdige omgeving maken jouw verblijf bij vakantiepark ackersate helemaal compleet

Ga naar www.ackersate.nl voor prijzen en beschikbaarheid

No comments:

Powered by Blogger.