Camping met binnenspeeltuin


https://www.noetselerberg.nl/kenmerken/indoor-speeltuin

Op een camping met indoor speeltuin beleef je gegarandeerd veel speelplezier. Het hele jaar door kunnen kinderen klimmen en klauteren in onze indoor speeltuin. De binnenspeeltuin op camping de Noetselerberg, een camping in Overijssel, is al helemaal favoriet onder de kinderen wanneer het weer even tegenzit. Roetsj van de glijbaan, ga samen op de wipwap en klim door de touwen. Van verveling is geen moment sprake op onze camping met binnenspeeltuin. Op onze camping kun je verblijven op een kampeerplaats of in een comfortabele accommodatie.

Bij een verblijf op onze camping in Salland heb je de keuze om te kamperen op een trekkersplaats of comfortplaats of kun je één van de comfortabele accommodaties huren. Op de trekkersplaats, van 6 m2, kun je een tentje voor maximaal 2 personen opzetten. De trekkersplaatsen zijn dicht bij het toiletgebouw. De comfortplaats bied je, zoals de naam doet vermoeden, meer comfort en beschikt over een 8 ampère stroomvoorziening, eigen watertappunt en een CAI-aansluiting. Wifi op de kampeerplek is tegen betaling mogelijk. Ook zijn op een aantal kampeervelden honden welkom.

De accommodaties bieden plaats aan 4 tot 8 personen. Maak je keuze uit de woodlodge, safarilodge, chalet, kampeerhut, stacaravan of het jachthuis. De diverse accommodaties op ons vakantiepark bij Nijverdal beschikken over verschillende luxe voorzieningen en zijn tevens allemaal hondenvrij. Alle accommodaties beschikken over een terras met een picknicktafel of een loungeset.

Meer weten? Ga naar noetselerberg.nl voor prijzen en beschikbaarheid.

No comments:

Powered by Blogger.