Kindercamping Ardennen



https://www.campingspador.be/kindercamping
Wil je op vakantie met de kinderen, en zoek je een leuke en gezellige kindercamping in de Ardennen? Camping Spa d’Or, een vier sterren camping nabij Spa, is sinds 2017 onderdeel van KinderKampeerWereld – de meest kindvriendelijke campings in België en Nederland. Tijdens de schoolvakanties is er een professioneel animatieteam aanwezig van WAU! Animatie. De Uitblinkers verzorgen een vernieuwend, verfrissend en eigentijds aanbod activiteiten voor jonge en oudere kinderen. Het wordt dus gegarandeerd één groot feest!

Niet alleen de animatie is van hoog niveau, er is ook veel te beleven op deze familiecamping. Het zwembad en het peuterbad op Camping Spa d’Or is verwarmd tot 23°C, en in het kinderbad staat een glijbaan en een ludieke waterspuit. Kinderen kunnen zich ook uitleven in de speeltuin met speeltoestellen, zoals een klimrek, een glijbaan, een zandbak en schommels. Er is ook een sportveld waar wedstrijdjes worden gespeeld, er zijn twee verlichte petanquebanen bij het restaurant te vinden, en naast de entree staan twee tafeltennistafels.

Een vakantie met kinderen in de Belgische Ardennen is pas compleet als ze ook door de bossen hebben gerend en gespeeld. Dit uitgestrekte woud is wat dat betreft één groot speelparadijs. Het attractiepark Plopsa Coo, bij de watervallen van Coo, is bijvoorbeeld ook een leuk uitstapje met het gezin.

Op Camping Spa d’Or, een kindercamping in België, kun je avontuurlijk kamperen op ruime trekkersplaatsen en kampeerplaatsen, met je eigen tent, camper of caravan. Gezinnen die iets meer comfort wensen kunnen ook een gezellige trekkershut of luxe stacaravan huren op de camping voor 4 tot 6 personen.

Ga voor meer informatie naar campingspador.be.

No comments:

Powered by Blogger.