Kleinschalige camping Nederland




https://www.dewitteberg.nl/kleinschalige-camping
Ben je op zoek naar een vakantiebestemming waar je grenzeloos geniet van kleinschalige gezelligheid en Twentse gastvrijheid? Dan ben je bij De Witte Berg, een kleinschalige camping in Ootmarsum, absoluut op de juiste plek. Met uitstekende parkvoorzieningen en een natuurrijke omgeving geniet je van een onvergetelijke vakantie. Verblijf met je camper, caravan, vouwwagen of tent op ruime kampeerplaatsen midden in de natuur, maar met luxe en comfort binnen handbereik, en beleef een heerlijke kampeervakantie bij De Witte Berg. Zoek je net iets meer comfort? Onze kleinschalige camping in Nederland verhuurt ook accommodaties, variërend van sfeervolle bungalows tot glamping accommodaties. Je voelt je meteen thuis bij de Witte Berg!

Op onze 5-sterren ANWB camping kun je kamperen op basisplaatsen, comfortplaatsen of comfortplaatsen met privé sanitair. Bij de laatste optie profiteer je van een eigen douche, toilet en badmeubel. Geniet van veel rust en privacy en proef het echte buitenleven op ons kleinschalige vakantiepark in Nederland. Wanneer je liever in een accommodatie verblijft, heb je de keuze uit een chalet, trekkershuisje, appartement, bungalow of boslodge.

Bij De Witte Berg is van alles te beleven, voor jong én oud. Beleef veel waterpret in de natuurlijke zwemvijver, waar je naast zwemmen ook goed kunt zonnen en vissen. Wist je dat ons kleinschalige vakantiepark ook over een gloednieuw binnen- en buitenzwembad beschikt? Dankzij een verstelbaar dak dat zowel open als dicht kan beleef je met goed én slecht weer zwemplezier. Geniet na een middagje zwemmen van een kopje koffie en een heerlijk gebakje op het zonnige terras bij restaurant Bie Heintje, terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken in de grote speeltuin met springkussen. Bij slecht weer beleven zij veel speelplezier in de overdekte speeltuin.

Kortom; je verveelt je geen moment! Meer weten? Ga naar www.dewitteberg.nl.

No comments:

Powered by Blogger.