Sittard, Gats 10b, te koop luxe appartment




Fase 1 van dit prachtige complex is helemaal uitverkocht.

De verkoop van fase 2 is nu net gestart, waarbij voor aanvang al  één van drie nieuw beschikbare appartementen is verkocht.

De bouw is nu klaar en nummer 10b presenteren wij u als 1 van de laatste twee beschikbare appartementen middels deze video........

Naast 10b is ook nummer 8 nog te koop.

Residentie Venezia

Heb je wel eens in het buitenland in zo'n super sfeervol dorp rondgelopen en gedacht 'hier zou ik nu wel eens willen wonen'?
Je gelooft het niet maar het kan nu, gewoon hier in Sittard.
Woonromantiek in hartje centrum waar oud nieuw ontmoet……genieten is gegarandeerd…

6 luxe, zeer unieke, onder architectuur verbouwde appartementen op een zeer bijzondere locatie….
Werkelijk midden in het centrum van Sittard, ingesloten tussen de Limbrichterstraat en De Gats.
De gezelligheid van de stad maar ook de rust en romantiek van het historische hart. Je kiest precies dat waar je die dag zin in hebt. Vanuit elke locatie in het complex geniet u van bijzondere uitzichten.
Aan de ene zijde (Limbrichterstraat) voel je de bruisende winkelstraat en heb je zicht op de markt, aan de andere zijde geniet je van het historische, rustgevende en rijke panorama met z'n kerken en oude kloostercomplexen.

“De Gats” wordt als publiek historisch straatje hersteld.

Deze doordacht ontworpen appartementen zijn luxe van opzet en worden aangeboden met balkons, c.q. klein dakterras.
Verder is het complex voorzien van moderne entree met stalen toegangspoort vanuit de historische Gats welke weer uitkomt om een rustieke binnenpleintje. Hier is de toegang naar de centrale lift en de bergingen.

Geniet van de gezellige hectiek op de markt of de winkelstraat of ontspan juist aan de andere zijde van je appartement met een heerlijk glas wijn op je eigen dakterras/ balkon met s 'avonds zicht op de prachtig verlichte stadskerken.



HEEFT U INTERESSE IN DIT BIJZONDERE PROJECT?
Schrijft u zich dan in middels het bijgevoegde inschrijfformulier. U vindt daar ook meer informatie over de toekenningsprocedure.

No comments:

Powered by Blogger.