Camping Duitse grenshttps://www.rheezerwold.nl/camping-duitse-grens

Als u op een camping aan de Duitse grens vakantie viert, heeft u twee vakantielanden aan uw voeten liggen. Vakantiepark ’t Rheezerwold is een camping aan de Duitse grens. Ons vakantiepark ligt in Heemserveen, net ten westen van Hardenberg, op 10 minuten rijden van de grens met Duitsland. U heeft dus volop mogelijkheden om zowel in Overijssel als in Nedersaksen uitstapjes te maken.

Vakantiepark ’t Rheezerwold is een 5-sterren ANWB-camping die prachtig gelegen is in het Overijsselse Vechtdal. Het park is een ideale uitvalsbasis voor tal van wandel- en fietstochten in de natuur. U kunt op onze familievriendelijke campingkamperen op ruime kampeerplekken, zelfs met privé-sanitair, of verblijf in een van onze luxe accommodaties voor extra comfort. Overnacht in een gezellige en compleet ingerichte trekkershut, chalet, kampeerbungalow, of de nieuwe outdoorlodge – een grote en luxe safaritent voor een unieke glamping-ervaring in de natuur.

De vele faciliteiten, activiteiten en parkvoorzieningen garanderen een onbezorgde vakantie. Tijdens uw verblijf op onze camping bij de Duitse grens kunt u onbeperkt genieten van alle faciliteiten, zoals het verwarmde binnenzwembad en peuterbad, het verwarmde buitenzwembad met glijbaan, de sportvelden, speeltuinen en interactieve speelvelden. Het animatieteam verzorgt een uitgebreid en afwisselend programma met vele activiteiten. Kinderen en tieners beleven hier de tijd van hun leven, en dan genieten ouders natuurlijk net zo zeer. Onze faciliteiten op een rijtje:

- Ruime kampeervelden & luxe accommodaties
- Binnenzwembad, buitenzwembad & sauna
- Speeltuinen & speelvoorzieningen
- (Interactieve) sportvelden
- Animatie & recreatie
- Fiets- en skelterverhuur
- Brasserie, cafetaria, overdekte Plaza
- Supermarktje
- Visvijver

Voor prijzen en beschikbaarheid ga je naar rheezerwold.nl.

No comments: