Vakantiepark met hondhttps://www.deijsvogel.nl/vakantiepark/met-hond

Wilt u vakantie vieren met de hond op de Veluwe? Dan zoekt u natuurlijk een vakantiehuisje waar uw trouwe viervoeter ook mag verblijven. Samen genieten van lange wandelingen of fietstochten door de natuur, stokken of balletjes gooien in het bos, en bij thuiskomst heerlijk nagenieten van het actieve uitje. Dit is de volgende dag zeker weer voor herhaling vatbaar. Boek dan een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan. Op Recreatielandgoed De IJsvogel kunt u een huisdiervriendelijk vakantiehuis huren voor een weekendje weg of een heerlijk lange vakantie in een vakantiehuis met de hond in de natuur. Van knusse chalets op de Veluwe en gezellige lodges tot een ruim vakantiehuis voor het hele gezin, en zelfs groepsaccommodaties waar honden welkom zijn.

De Veluwe is bij uitstek geschikt voor een lange wandeling in het bos en ravotten op uitgestrekte heiden en velden. Uw hond geniet net zo van vrije natuur als u, en een vakantie met hond in dit gebied biedt talloze mogelijkheden. In het natuurgebied van De Hoge Veluwe liggen verschillende speciale wandelroutes waar ook de hond meer dan welkom is. U moet er wel rekening mee houden dat uw hond op de meeste routes aangelijnd moet blijven omdat dit veelal speciale rustgebieden zijn voor wild. Let dus goed op de borden waar dit op staat aangegeven. Er zijn enkele gebieden waar de hond wél los mag lopen, zoals Het Leesten bij Apeldoorn, Caitwickerzand bij Kootwijk, het Speulderbos en Sprielerbos bij Putten en het Zwolse Bos tussen Heerde en Wapenveld.

Wanneer u dus op zoek bent naar een vakantiehuis met hond biedt Vakantiepark de IJsvogel de ideale vakantie waar de hond is toegelaten!

Voor prijzen en beschikbaarheid ga je naar deijsvogel.nl

No comments: